Industrie24

Industrie24 is een partner voor alle professionals op het gebied van industriële automatisering. Wij zijn sterk in het leveren van hoogwaardige en innovatieve producten
en diensten op het gebied van aandrijf- en elektrotechniek. Daarom brengt Industrie24 als de verbindende factor in de markt klanten, leveranciers en andere partijen in de industrie samen.

Wij hebben een groot voorraad aan elektrische componenten en werken met de bekendste A-merken samen. Ons kracht zit in de scherpe prijzen en snelle levertijden.

Onze doelgroep

Onze focus ligt op kleine en middelgrote bedrijven uit de branche machinebouwe, installatietechniek en ontwikkeling, als ook productiebedrijven en elektrotechniek en openbare instellingen zoals universiteiten, Hogescholen en MBO's.  Onze producten worden exclusief verkocht via onze online webshop www.industrie24.nl, via telefoon, e-mail en andere online platforms zoals E-Bay en Amazon. Wij hebben geen kantorennetwerk met filialen en kostenintensieve beurspresentaties, hierdoor besparen wij in uw voordeel! 

U bespaart zonder extra kosten al vanaf het eerste artikel gemiddeld 20-25% ten opzichte van de adviesprijs van de fabrikant.